Dla Genealog贸w amator贸w
Statystyka od 23.11.2009
•U偶ytkownik贸w• : 223
•Artyku艂贸w• : 211
•Ods艂on• : 2522054
•Artyku艂贸w• : 211
•Ods艂on• : 2522054
•Witamy•,
•Go艣ciu•
|
•TEMAT:•
•10 •lata•, 5 •mies.• temu• #1628
|
aniata •napisa艂•:
|
•Ostatnio zmieniany•: •10 •lata•, 5 •mies.• temu• •przez• Darek1965.
•Za t臋 wiadomo艣膰 podzi臋kowa艂(a)•: aniata
|
•10 •lata•, 5 •mies.• temu• #1629
|
Jeszcze raz dziekuj? za informacje o Antonim W?gierskim. Jestem bardzo zainteresowana przebiegiem s?u?by Romualda Paprockiego. W dokumentach zwi?zanych z jego rodzin? przewijaj? sie osoby o nazwisku T?uchowski i Brochocki. Jego ?ona Katarzyna z Grabowski by?a matka chrzestna Stanis?awa Kornelego Brochockiego, brata mojej 2xprababki Leokadii z Brochockich Gackiej. Serdecznie pozdrawiam. Anna T?uchowska
|
|
•10 •lata•, 5 •mies.• temu• #1630
|
aniata •napisa艂•:
Jeszcze raz dziekuj? za informacje o Antonim W?gierskim. Jestem bardzo zainteresowana przebiegiem s?u?by Romualda Paprockiego. W dokumentach zwi?zanych z jego rodzin? przewijaj? sie osoby o nazwisku T?uchowski i Brochocki. Jego ?ona Katarzyna z Grabowski by?a matka chrzestna Stanis?awa Kornelego Brochockiego, brata mojej 2xprababki Leokadii z Brochockich Gackiej. Serdecznie pozdrawiam. Anna T?uchowska [na podstawie innych list, prawdopodobny rok sporz?dzenia - 1794]- szar?e - porucznik, - imiona y nazwiska - Romuald Paprocki, - data przychodu do korpusu - 1 marca 89, - data patentu na stopie? tera?nieyszy - 9 sierpnia 93, - czy s?u?y? Rzeczypospolitej w innym krayowym korpusie y d?ugo? - w regimencie [ ????] podchor??ym lat 3, - czy nie wszed? iako rodak z zagraniczney s?u?by z przywi?zania do ojczyzny? - nie s?u?y? za granic?, - adnotacje - urlopowany na 3 tygodnie, przetrzyma? tydzie? urlopu, rang? wzi?? za darmo. pozdrawiam Darek |
•Za t臋 wiadomo艣膰 podzi臋kowa艂(a)•: aniata
|
•10 •lata•, 5 •mies.• temu• #1631
|
|
•Ostatnio zmieniany•: •10 •lata•, 5 •mies.• temu• •przez• aniata. •Pow贸d•: b??dy pisowni
|
•10 •lata•, 4 •mies.• temu• #1654
|
•Za艂膮czniki:•
|
•Ostatnio zmieniany•: •10 •lata•, 4 •mies.• temu• •przez• aniata. •Pow贸d•: brak za??czonego pliku
|
•10 •lata•, 4 •mies.• temu• #1655
|
aniata •napisa艂•:
|
|
•Wygenerowano w• 0.14 •sekundy•