Dla Genealogów amatorów
Statystyka od 23.11.2009
•Użytkowników• : 260
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2656206
•Artykułów• : 211
•Odsłon• : 2656206
|
•Witamy•,
•Gościu•
|
|
•TEMAT:• Epigraficzne tablice nagrobne - Skępe
Epigraficzne tablice nagrobne - Skępe •13 •lata•, 8 •mies.• temu• #408
|
Witam
W Foto Galerii dział Sacrum-epitafia zakładka epitafium Skępe prezentujemy epigraficzne tablice nagrobne z klasztoru Ojców Bernardynów w Skępem. Są to między innymi tablice pozostałe po rozbiórce katakumb w 1941r. Admin |
|
|
Odp: Epigraficzne tablice nagrobne - Skępe •13 •lata•, 8 •mies.• temu• #438
|
Już dawno posiadam zdjęcia tablic z krużganków klasztoru oraz zdjęcia z pobliskiego cmentarza.
Myślałam o ich przesłaniu do Was, ale mnie ubiegliście. Cieszę się ,że pojawił się wątek dotyczący tego pięknego miejsca. Byłam na wielu okolicznych cmentarzach i gromadzę zdjęcia nagrobków dotyczących mojego drzewa.Zwracam też uwagę na mogiły stare, dotyczące historii naszego rejonu i też je fotografuję. Przejrzę je i postaram się coś dorzucić do Waszej galerii. Z poważaniem. Barbara |
|
|
Odp: Epigraficzne tablice nagrobne - Skępe •13 •lata•, 8 •mies.• temu• #439
|
Witaj Barbaro,
dziękuję za złożoną deklarację i oczekuję na Twoje zdjęcia. W galerii portalowej można odnaleźć prace; Jacka Łapkiewicza, Mariana Pniewskiego, Piotra Romanowskiego, Anny Daranowskiej, Adama Wierzbickiego oraz zdjęcia redakcji:) Zapraszam kolejne osoby do nadsyłania na pocztę portalu swoich zdjęć, które z miła chęcią opublikujemy. pozdrawiam Darek |
|
|
|
•Wygenerowano w• 0.13 •sekundy•